Opinie Lunaby

Opinie Lunaby to strona poświęcona opiniom o naszej marce. Przeczytaj słowa zadowolonych klientek, aby przekonać się, dlaczego warto kupić nasze piżamy damskie. Wszystkie opinie, które widzisz, pochodzą z oryginalnych opinii w Google.

Ewa Żukowska
Ewa Żukowska
2023-01-19
Po raz pierwszy spałam w koszuli Pingwinek firmy Lunabay i muszę przyznać, ze czułam się jak kobieta luksusowa, pomimo, ze byłam w szpitalu i warunki nie rozpieszczały. Delikatna, subtelna, milusia, a przede wszystkim wygodna. Polecam 💗
Marta P
Marta P
2023-01-15
Od niedawna jestem szczęśliwą właścicielką niebieskiej koszuli nocnej z długim rękawem w pingwiny. Jest starannie uszyta, z piękną, zieloną wypustką i złotymi guzikami. Z bardzo miłego w dotyku materiału, co zapewnia komfortowy sen. Po kilku praniach, nadal pozostawia na skórze miłe uczucie zadbania i odrobiny luksusu!
Ewelina Horoszko
Ewelina Horoszko
2023-01-05
Przepiękna pizama w zimowe printy, materiał miły w dotyku. Posiadam w swojej kolekcji pierwszą piżamę od Lunaby ale nie ostatnią.
Żaneta Odolczyk
Żaneta Odolczyk
2022-12-12
Uwielbiam, wiadomo <3
Patrycja Reiwer
Patrycja Reiwer
2022-12-09
Cudowne piżamy ❤️ polecam
Esteve e
Esteve e
2022-11-22
Rok temu kupiłam koszulę nocną w Lunaby (wzór dzika róża) i po tym czasie mogę powiedzieć, że wciąż jest w świetnym stanie! Nadruk ma żywe kolory, nie ma problemu ze snującymi się nitkami i czy odpadającymi guzikami. Koszula jest bardzo wygodna i niezwykle przyjemna zarówno do noszenia po domu jak i do spania. Jestem bardzo zadowolona z tego zakupu. Mimo, że piżamy z Lunaby nie są tanie, to są tak dopracowane, że zdecydowanie są warte swojej ceny. Szczerze polecam ten sklep :)
Agnieszka Bres
Agnieszka Bres
2022-11-20
Firma prowadzona z pasja i ogromnym wdziękiem Właścicielki 😍 Cudowne piżamy i każdy kolejny wzór coraz to piękniejszy
Karolina Zdobylak
Karolina Zdobylak
2022-09-27
Śliczny szlafrok - wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciu. Obsługa na najwyższym poziomie. Na pewno będę wracać!
ania wojciechowska
ania wojciechowska
2022-08-22
Wspaniałe piżamy i nie tylko. Przemiłe materiały i doskonała jakość. Polecam sedecznie!
Angelika Cira
Angelika Cira
2022-08-17
Uwielbiam ich piżamy. Świetna jakość. Mam 5 i nie żałuję zakupu żadnej

Chcielibyśmy podziękować za zainteresowanie marką piżam damskich Lunaby.
Jesteśmy bardzo dumni z naszych produktów i robimy wszystko, aby zapewnić naszym klientkom najwyższą jakość i wygodę.

Jeśli chodzi o opinie Lunaby od naszych klientek, to z przyjemnością możemy powiedzieć, że większość z nich jest bardzo zadowolona z naszych piżam. Otrzymujemy wiele pozytywnych opinii, które potwierdzają, że nasze produkty są wyjątkowo miękkie, wygodne i trwałe.

Opinie Lunaby — marka piżam premium

Jednocześnie, wiemy, że każda kobieta jest inna i może mieć swoje własne preferencje, dlatego zawsze staramy się słuchać uwag naszych klientek i dostosowywać naszą ofertę do ich potrzeb. Jeśli masz jakieś sugestie lub uwagi, to bardzo chętnie je wysłuchamy. Prześlij do nas wiadomość.

Mamy nadzieję, że uda się Ci znaleźć u nas idealną piżamę i dołączysz do grona naszych zadowolonych klientek. Zachęcamy Cię także do odwiedzenia naszych social mediów, gdzie regularnie dzielimy się wiedzą i prosimy o rady dotyczące wybranych materiałów. Będąc naszą aktywną sympatyczką, masz szansę wziąć udział w budowaniu naszej małej społeczności. Odzywaj się w socialach i pozwól, że uszyjemy też coś dla Ciebie.

Jeśli już jesteś naszą klientką i chciałabyś się podzielić opinią o zakupionej piżamie damskiej Lunaby, zapraszamy do wystawienia opinii o marce Lunaby. Dzięki wystawieniu nam opinii promujesz markowe piżamy premium polskiego producenta i dajesz znać innym kobietom, że nasze produkty rzeczywiście są bardzo dobrej jakości.

Staramy się dla Ciebie!
Dziękujemy.
Zespół Lunaby